pijl

Kennismaken

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek

U mag ons altijd benaderen voor meer informatie, een vrijblijvend (voor)gesprek of een nadere kennismaking. In een persoonlijk gesprek kunnen ook gevoelens van angst rondom begraven en cremeren besproken worden. Door er samen over te praten kunnen angsten worden weggenomen en allerlei fabeltjes worden ontzenuwd. Zo denken bijvoorbeeld nog veel mensen dat ze opgegeten worden door de wormen als ze kiezen voor begraven. Of dat een lichaam uit de kist wordt gehaald voordat de crematie plaatsvindt. Dat zijn allemaal angsten die van invloed kunnen zijn bij het maken van de juiste keuzes.
Gesprek aanvragen ›


Boekje "Mijn Uitvaart Wensen"

uitvaart zwolle Laatste wensenEen handig hulpmiddel bij het vormgeven van een uitvaart is het formulier “Mijn Uitvaart Wensen”. De vragen en antwoorden die daar in staan zijn op zich al een informatiebron van de keuzes die gemaakt moeten worden bij een uitvaart. Dit formulier sturen wij u op aanvraag graag vrijblijvend toe:
'Mijn Uitvaart Wensen' aanvragen

U kunt het hier ook zelf downloaden:   MIJN_UITVAARTWENSEN.pdf


Uitvaartverzekering

Als u een uitvaartverzekering heeft afgesloten dan betekent dat niet dat u de uitvaart ook door dat bedrijf moet laten uitvoeren. U bent er vrij in om een uitvaartondernemer in te schakelen die bij u en uw behoeftes past. Als u hier meer informatie over wilt dan kunt u - ook vooraf - vrijblijvend contact met ons opnemen.
Contact opnemen ›