pijl

Reacties van nabestaanden over de uitvaartverzorging

Jochem van Dooremolen

Na het overlijden van mijn schoonvader heeft Lina van Marjanne Staal Uitvaartverzorging ons uitstekend en respectvol begeleid. Hierbij heeft ze ook oog gehad voor de (klein)kinderen en de wensen van de familie. We hebben ons oprecht geen betere begeleiding kunnen wensen.

Familie Borgmeijer

Marjanne heeft ons erg goed bijgestaan na het overlijden van onze vader en schoonvader. Zij  was vriendelijk, professioneel, zorgvuldig, zorgzaam en erg betrokken. Tevens ging alles in goed overleg. Voor vragen konden we bij haar terecht. Mede dit maakte het afscheid en de plechtigheid warm en persoonlijk. Wij hebben het contact met haar als erg prettig ervaren.

Martin Vuijk

De uitvaart van mijn vader, enige jaren geleden, was in handen van een grote organisatie. Hoewel functioneel oke, kwam het geheel wat afstandelijk en plichtmatig bij mij over. Bij het recente overlijden van mijn moeder wilde ik dat niet meer en ben op zoek gegaan naar een kleinere organisatie. Op het gevoel af kwam ik terecht bij Marjanne Staal Uitvaartverzorging. En dat gevoel werd van meet af aan positief versterkt door Els Staal die ons in het traject begeleid heeft. 

Met aandacht en rust is na het overlijden alles doorgesproken. Vanaf dat moment werden we door Els echt ontzorgd; alles werd voor ons geregeld conform afspraak en we werden keurig op de hoogte gehouden. Daar waar nodig kregen we goede adviezen. Daardoor is de uitvaart door ons als familie en door de overige aanwezigen als een gedenkwaardig afscheid ervaren. Daar waar 'zorgzaam en zorgvuldig' in het vaandel staat, zou ik er graag 'met aandacht en rust' aan willen toevoegen. Els, dank je wel.

Jackelien de Vries-Apeldoorn

Marjanne heeft ons erg goed bijgestaan na het plotselinge overlijden van mijn schoonvader. Zeer professioneel, maar ook met veel gevoel. Ze heeft mooie ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben maar die enorm waardevol zijn. Het is een mooi persoonlijk afscheid geworden waar we met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Een vrouw die haar vak verstaat.

Familie Holthuis

Wij ontmoetten Lina na het overlijden van onze vader. Een vriendelijke, warme vrouw, die met oprechte interesse luisterde naar onze verhalen en wensen m.b.t. het afscheid. “Buiten opbaren?”, vroeg mijn moeder? Ja, dat kon. In de week die volgde kreeg het afscheid steeds meer vorm. Lina was er elke dag even en begeleidde ons heel fijn; met aandacht voor onze emoties en heldere rustige uitleg over praktische zaken. Er moet veel geregeld worden in zo’n week, maar Lina gaf ons overzicht en vertrouwen. Wij kijken terug op een intense, maar vooral ook mooie tijd na het overlijden en op een prachtig en persoonlijk afscheid. Wij hopen dat iedereen na het overlijden van een dierbare iemand als ‘onze’ Lina treft.

Justin, Evelien en Stefan

Marjanne en Marie-Catrien, wij willen jullie nog even bedanken voor de ontzettend fijne en persoonlijke zorg die jullie ons geleverd hebben rondom de uitvaart van onze moeder. We hadden het niet anders kunnen wensen.

Familie van Meel

Thanx!
Na het overlijden van onze moeder was het een vanzelfsprekendheid. Omdat Marjanne de uitvaart van onze vader zo goed en mooi had begeleid was het moeders en onze wens dat ze dat nu weer zou doen. Het was na zoveel jaar een fijn weerzien en voelde meteen weer vertrouwd, we wisten dat we ons over een hoop zaken geen zorgen hoefden te maken.
Marjanne is aanwezig op de momenten dat het nodig is en op de achtergrond als dat kan. Ze laat alle ruimte en doet echt moeite om specifieke wensen te vervullen. We hebben mede dankzij haar een prachtig afscheid gehad.

Hans ter Reegen

Heel graag wil ik Lina Klein hartelijk bedanken voor de ongelofelijk warme en kordate steun die ze is geweest direct na het overlijden van mijn tante. Ik ben inmiddels zelf op een leeftijd gekomen dat ik al vele uitvaarten heb mogen meemaken en het was ook zeker niet de eerste keer dat ik heb mogen samenwerken met een uitvaartonderneming. Echter zo warm, persoonlijk en oprecht als bij Lina heb ik het nog nergens mogen ervaren. Chapeau voor deze dame en heel veel dank en waardering voor haar toewijding. Beter kan je het als verdrietige nabestaande niet wensen. Ik wil dan ook de diensten van Staal uitvaartverzorging van harte aanbevelen aan eenieder die in de regio ondersteuning nodig heeft bij het organiseren van het afscheid van een dierbare. Lina, dankjewel